British Car O nama

Firma British Car, osnovana 2009.g. u Beogradu, bavi se prodajom auto delova za sve modele Land Rover-Freelander, Discovery, Defender, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque i MG Rover. Pored uspešnog poslovanja u Srbiji svoje poslovne planove usmerava i na region BIH, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije. Iako mlada na tržistu, za kratko vreme, uspela je da se pozicionira kao lider u prodaji delova za sve modele Land Rovera.

Kontinuirano uspesno poslovanje ostvareno je zahvaljujuci savremenom nacinu rada kroz ONLINE PRODAJU DELOVA ( www.britishcar.rs) za Land Rover, brzinu usluga, kvalitet robe i garanciju. Prvi smo na ovim prostorima uveli prodaju delova engleskog programa marke Land Rover, putem internet kupovine I time ustedeli Vaše vreme. On-line shop Land Rover auto delova radi 24 sata, 7 dana u nedelji.

Dosadasnji rezultati prodaje Land Rover delova stvorili su pretpostavke da u buducnosti budemo još efikasniji i bolji na tržistu. Naš tim je spreman samo na uspeh, zato budite I Vi deo njega.

S` poštovanjem Vaš British Car