+381 11 4280 222
        +381 62 4 111 22

Land rover delovi Beograd(0) Ukupno: 0 RSD.

British Car O nama

  Firma British Car, osnovana 2009.g. u Beogradu, bavi se prodajom auto delova za sve modele  Land Rover-Freelander, Discovery, Defender, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque i MG Rover. Pored uspešnog  poslovanja u Srbiji svoje poslovne planove usmerava i na region BIH, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije. Iako mlada na tržistu, za kratko vreme, uspela je da se pozicionira kao lider u prodaji delova za sve modele Land Rovera.

  Kontinuirano uspesno poslovanje ostvareno je zahvaljujuci savremenom nacinu rada kroz ONLINE PRODAJU DELOVA ( www.britishcar.rs) za Land Rover, brzinu usluga, kvalitet robe i garanciju.  Prvi smo na ovim prostorima uveli prodaju delova engleskog programa marke Land Rover, putem internet kupovine I time ustedeli  Vaše vreme. Kupovinom auto delova preko www. britishcar.rs  dobija se dodatnih 10% popusta a roba se isporucuje kurirskom službom na kućnu adresu. On line shop Land Rover auto delova  radi 24 sata, 7 dana u nedelji.

  Dosadasnji rezultati prodaje Land Rover delova stvorili su pretpostavke da u buducnosti budemo još efikasniji i bolji na tržistu. Naš tim je spreman samo na uspeh, zato budite I Vi deo njega.

 

                                                                                                                          S` poštovanjem Vaš British Car